Over Guido Frings

Mijn naam is Guido Frings.

Mijn bedrijf, Frings Opleiding en Advies, heb ik in 1996 opgericht. In de beginjaren heb ik vooral veel trainingen /opleidingen gegeven. De eerste jaren gaf ik vooral ICT opleidingen; gebruik Windows en Apple OS en meer gerichte trainingen voor het optimaal gebruik van MS- Office pakketten.

Met de komst van de elektronische patiëntendossiers heb ik me verdiept in de wensen en eisen binnen de GGZ. Ik heb samen met Frans Tromp voor de Riagg Maastricht een webbased applicatie ontwikkeld. Deze applicatie is de laatste jaren door TrompBX verder ontwikkeld en wordt door heel veel GGZ instellingen gebruikt voor de registratie van hun werkzaamheden. Ik heb bij de meeste klanten de opleiding verzorgd voor het optimaal gebruik van de applicatie.

Vanuit deze ervaring heb ik veel kennis opgedaan binnen de zorgregistratie.

Door mijn basisopleiding als docent heb ik de vaardigheden om de wetten en regels rondom de complexe zorgregistratie binnen de verschillende pakketten op de juiste manier in te regelen. Ik kan hierbij ook een rol spelen in de onderhandelingen met de financierende partijen.

Vandaar mijn ambitie om instellingen en praktijken te ‘ontlasten’ met hun zorgregistratie.

Ik bied mijn kennis en ervaring aan om de zorgregistratie te verzorgen en het personeel op te leiden op de juiste manier te registreren.